Scouting Nijkerk zit lekker op een houtje!

Dat was de leus van onze NL doet actie afgelopen zaterdag 10 maart. Dat vele handen licht werk maken werd maar weer eens bewezen. De banken en tafels van de Scouts waren, na ruim 20 jaar, hard aan een opknapbeurt toe. Met vereende krachten werden de banken en tafels zaterdag morgen eerst schoon gekrabd en daarna werd de schuurmachine er op gezet. De Nijkerkse afdeling van de Stichting gered Gereedschap, had er voor gezorgd dat we over voldoende gereedschap konden beschikken. Inmiddels zitten de eerste nieuwe lagen lak en beits er al weer op! Ondertussen waren de Explorers druk bezig om van pallets mooie buitenbanken te maken. Die zijn daarna ook in de beits gezet. Van de bijdrage van het Oranje Fonds hebben we ook nog twee mooie picknicktafels met banken gekocht. Volop zitruimte straks bij het nieuwe gebouw!

Diezelfde ochtend werd er ook nog door verschillende speltakken gecollecteerd voor de Nationale jeugdcollecte Jantje Beton. Kortom, een drukke ochtend aan de Nautenaseweg!!

Alle vrijwilligers bedankt dat jullie je hebben laten uitdagen om ons een handje te komen helpen!