Rollercoaster Run

De Roverscouts van Scouting Nijkerk zijn een uitdaging aangegaan. Op zaterdag 30 juni doen de Roverscouts mee aan de rollercoaster run van 5 km dwars door Walibi Holland. Deze run is om geld op te halen voor Fight Cancer, met dit geld wordt o.a. onderzoek naar de behandeling en genezing van kanker gedaan.

Naast de uitdaging van het deelnemen aan een run van 5 km, zijn de Roverscouts ook de uitdaging aangegaan om minimaal 600 euro op te halen, en als zij dit bedrag ophalen, hebben zij besloten om in hun onesies deel te nemen.

Steun de Roverscouts en Fight Cancer met een donatie.

Waar één steen ligt, daar volgen er meer.

De bouw van het nieuwe Scoutinggebouw is in volle gang. In de week van 27 juni werd de vloer van de eerste verdieping gelegd. De muren van het gebouw worden gemetseld met allerlei verschillende stenen die gesponsord zijn door de Nieuwe Bouwers uit Nijkerk.

Zegelt u mee?

Heeft u hem al zien hangen?

Onze zegeltjes bus in de hal van het clubhuis!
Heeft u nog zegeltjes van het Stoepje (ronde of rechthoekige), Douwe Egberts waardepunten, Perla spaarpunten, koopzegeltjes van AH...als u ze zelf niet gebruikt mag u ze in de zegeltjes bus doen. Inmiddels hebben we al twee gratis nieuwe sets met theedoeken en handdoeken van het Stoepje gespaard!

Club van 100

Op 2 juni werden verschillende certificaten uitgereikt aan leden van de club van 100. Op dit moment heeft de club van 100 al meer dan 6000 euro opgehaald.

Laat u zich ook uitdagen om mee te doen? Kijk voor meer informatie op de homepagina of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dodenherdenking

Op vrijdagavond 4 mei stonden leden van Scouting Nijkerk bij de monumenten in Nijkerk die geplaatst zijn ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de tweede wereldoorlog en alle militairen die sinds dien om het leven zijn gekomen in dienst van het Koningrijk der Nederlanden. Er werden verschillende kransen en bloemen gelegd door verschillende verenigingen en organisaties. Namens Scouting Nijkerk werd er een bloemstuk gelegd door twee leden van het bestuur. Na de dodenherdenking zijn de vlaggen gestreken en op 5 mei zijn deze weer gehesen.