Aankomende Events

Leiding gezocht!

Wauw! Ons ledenaantal blijft maar groeien! Wil jij ons helpen om al deze kinderen een leuke dag te bezorgen, kom dan eens kijken of je leiding wilt worden! ) mail ons via info@scoutingnijkerk.nl

Lid worden

Lijkt scouting jou ook erg leuk? Kom dan gerust een keer langs. Omdat scouting elke week anders is, mag je 2x vrijblijvend komen kijken! Zo kun je zelf ervaren hoe leuk scouting is.

Nieuwbouw Nieuwsbrief

Scouting Nijkerk is bezig met de bouw van een nieuw clubhuis. Via deze nieuwsbrief willen wij jullie – leden, ouders en alle andere geïnteresseerden – op de hoogte houden van de voortgang van de nieuwbouw. De nieuwsbrief wordt verspreid onder de leden en zal daarnaast te vinden zijn in ons huidige clubhuis, op onze website en onze Facebook pagina.

Wil je de nieuwsbrief in je mailbox ontvangen? Stuur een mailtje met als onderwerp ‘aanmelden nieuwsbrief’ naar nieuwsbrief@scoutingnijkerk.nl.

Statiegeldflessen actie

Scouting Nijkerk werkt aan een nieuw Scoutinggebouw. Hoewel de gemeente meebetaalt, moeten wij ook zelf investeren. We moeten een flink bedrag sparen om straks ons nieuwe gebouw te kunnen inrichten.

Wie helpt ons mee lege statiegeldflessen sparen? Het kan het hele jaar door.:) We komen, als u dat wilt, de lege flessen zelfs bij u ophalen! Kijk even op onderstaande link: https://goo.gl/forms/Bql9ulEy73amWdLg1

Club van 100

Scouting Nijkerk is druk bezig met een nieuwbouwproject aan de Doornsteeg. De gemeente Nijkerk steunt de groep in het realiseren van de buitenkant van het gebouw (casco), en de groep moet zelf de binnenkant realiseren. Scouting Nijkerk kan hierbij alle hulp hard gebruiken. Daarom zoeken wij jou voor de club van 100!

Voor de club van honderd zijn wij op zoek naar 100 mensen die Scouting Nijkerk zouden willen steunen met de nieuwbouw, in de vorm van een donatie van (minimaal) 100 euro. Als tegenprestatie worden alle leden van de club van 100 vereeuwigd met hun namen op een groot bord in de hal van ons nieuwe gebouw! Daarnaast ontvangt u van Scouting Nijkerk een officieel certificaat voor uw lidmaatschap van de club van honderd, en wordt u uiteraard uitgenodigd voor de opening van het nieuwe clubgebouw!

Laat u uzelf uitdagen, en wilt u uw steentje bijdragen door lid te worden van de club van 100? Stuur dan een bericht naar miriam.middelkoop@scouting.nl

Informatiebijeenkomst nieuwbouw 24 maart

niewbouwOp zaterdag 24 maart van 11.00 tot 12.00 is er een informatiemoment op het scoutinggebouw aan de Nautenaseweg. Tijdens dit informatiemoment wordt er door de bouwcommissie wat verteld over de nieuwbouw en hoever de uitvoering hiervan is. Daarnaast wordt er ook wat verteld over hoever de scouting groep is met het realiseren van de afbouw van het gebouw en wordt er een toelichting gegeven op de verdere plannen. U bent van harte welkom op 24 maart.